Insikter

Jag fungerar på så sätt att jag stannar upp ibland och reflekterar på vad jag har, och vad som händer omkring mig.
Det betyder inte att jag INTE reflekterar annars, det gör jag ( och analyserar) men ibland måste man liksom ta ett extra dupt andetag och känna och tänka efter lite extra.
Just nu har jag semester så det passar bra när jag dessutom har lite egentid på dagarna då maken volontärarbetarpå  Volvo Ocean Race som just nu pågår i Göteborg.
Det som rör sig mestadels i mitt huvud just nu är mina föräldrar. Min pappa har varit på sjukhus i ett par omgångar och nu är han hemma och har fått hemtjänst. För första gången i sitt liv behöver han andras hjälp för att klara vardagen och det är inte utan att det får mig att inse att han faktiskt ÄR sina 87 år, inte bara på pappret.
Det som också blir påtagligt är att vi som är barn får hoppa in och hjälpa till med olika saker som vi inte gjort tididare.  Jag har aldrig haft nåt intresse av mina föräldrars ekonomi men häromdan så blev jag ombedd att fylla i alla uppgifter inför en ansökan om hemtjänst och då blev det så påtagligt att jag nu är vuxen på ett sånt sätt att jag blir insläppt i deras allra privataste liv.  Det känns fint att de har den tryggheten i sina barn tycker jag.
Vi är ju fyra syskon runt föräldrarna, och när saker går snett för dem så måste vi fyra bilda nätverk så att allt funkar runt omkring vår kära mamma och pappa.  Även om vi inte umgås till vardags och springer ner varandras dörrar så måste nätverket ändå fungera,  för föräldrarnas skull.  Så ser jag i allafall på saker,  vet inte hur det övriga nätverkets medlemmar tänker. Men det visar sig!  :)
 
Semestern pågår ännu som sagt och i Göteborg är det mulet väder och ganska kallt.
Just idag tittar solen fram ibland men det blåser och jag tyckte inte att det var särskilt mysigt då jag satt på balkongen nyss.  Kefalonia är ännu kvar i minnet och om det dyker upp nån superbillig resa innan söndag så sticker vi igen om maken fortfarande har samma plan som i Söndags :)
 
Livet rullar, jag mår bra och jag funderar massor. As usual.

Hoppas du / Ni har det bra med!  Kram på er!
 
Myrthos Beach, Kefalonia
Make i våg :)